Истината за финансовото състояние на Мелания Тръмп излезе на бял свят Преглеждания: 1582

0
Оценете този post

Откакто не е първа дама, Мелания Тръмп изчезна от публичното пространство

Мелания Тръмп никога не е имала желание да вади личния си живот на показ. Неслучайно след като съпругът й загуби последните изборите, тя се оттегли от светлините на прожекторите.

Но в последните дни отново започна да се шуми около нея, а поводът за това са разкритията, които бившата й съветничка и прес секретар на Белия дом Стефани Гришaм направи в книгата си.

Междувременно от Yahoo Finance направиха разчет за финансовото състояние на госпожа Тръмп и вече е ясно колко всъщност е богата. Нейното богатство е оценено на 50 милиона долара.

Преди да стане госпожа Тръмп, тя имаше успешна кариера като модел и вероятно покрай многото рекламни кампании е натрупала известно състояние.

Но определено и Доналд Тръмп има заслуга за богатството й, тъй като я заразява с предприемаческия си дух.

Като негова съпруга през 2010 г. тя стартира линията си бижута Melania Timepieces & Jewelry. По-късно пуска на пазара и своя козметична марка с грижа за кожата. Но тези две дейности не й носят забележителни приходи.

Но след като влиза в Белия дом става ясно, че тя е главен изпълнителен директор на Melania Marks Accessories Member Corp.

В дружеството са включени общо три компании, две от които с приходи между 15 и 50 хиляди долара годишно, а третата – с много по-малко.

От делото, което спечели срещу Daily Mail, тя прибра 2.9 милиона долара обезщетение, пише Марица.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.