Дара Екимова плаче неутешимо след излизането си от шоуто! (виж тук)

Гласувайте за статията

Дара Екимова плаче след раздялата с шоуто!

Младата изпълнителка Дара Екимова свали впечатляващата маска на Порцеланът в „Маскираният певец“, а това я разплака. Дъщерята на пиарката Ива Екимова и покойният музикант Дими от „Сленг“ показа свръх емоционалност и започна да рони сълзи, а зрителите недоумяваха какво се случва.

Дара Екимова

Дара Екимова искаше да продължи напред в шоуто

Самата Дара не скри вълнението си, че от панела са я разпознали единодушно. От друга страна пък й се наложи да свали маската едва на третия си лайв в „Маскираният певец“. Може би момичето се е надявало да остане до финала в продукцията на Маги Халваджиян, но зрителите отредиха именно нейната маска да бъде свалена във вчерашното шоу, а това я разочарова и съкруши.

Сълзите на нежната красавица не оставиха безразлични Алекс Раева и Марта Вачкова, които не спираха да я успокояват и да изтъкват колко талантлива певица е. Екимова изпълни на последния си лайв в шоуто по Нова телевизия незабравимият хит Billie Jean на Майкъл Джексън.

Гласът й обаче не затрудни звездните детективи, защото те бяха сигурни, че под приказния костюм се крие именно Дара. „Безпогрешен Панел. Развълнувана съм и не мога да го скрия. За мен беше страхотно преживяване, а „Маскираният певец е една от мечтите ми“ – през сълзи сподели Дара.

Миналата година тя изгря на сцената на шоуто, но само като гост-маска. В шоуто миналата вечер се завърна и Бебето. Под специалната гост-маска за първи път се беше скрил журналист на Нова тв.

Водещият на „Пресечна точка“ Михаил Дюзев вдъхна живот на любимия герой с песента „Синева“ на Васил Найденов, която също така изпълнява и Георги Христов.

„Никога досега не ми се е налагало да се крия. Много съм благодарен, че имах възможност да съм на тази сцена“ – разказа Михаил Дюзев за преживяването си в „Маскираният певец“.

И тази година Бебето успя да заблуди Панела, а сред предположенията, които те споделиха, се наредиха имената на изпълнителя Криско, журналиста Николай Василковски и актьора Димитър Рачков.

Източник: Хотнюз.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар