Потрес: Светлана Гущерова продава лека дрога! (още подробности)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова потресе потребители в мрежата!

Светлана Гущерова възмути по-възрастните си последователи и родители с промотирането на балони с райски газ. „Моля, последвайте най-свежите балони”, написа пенсионираната плеймейтка.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова възмути феновете си

Вестник „Уикенд” провери страницата, която блондинката рекламира и попадна на най-новия хит в нощните заведения – балони, които предизвикват халюцинации и неудържим смях. „Веселите балони” струват между 5 и 10 лева.

Те съдържат диазотен оксид, известен като „райски газ”. Това е химично съединение с формула N2O, което при вдишване предизвиква чувство за еуфория. Балоните се купуват на цена между 14 и 40 ст. за брой и се продават с около 2000% печалба.

Не е ясно дали страницата е заплатила на милионерската съпруга за да ги рекламира, или това е новият й бизнес. Откакто мъжът й Християн Гущеров бе лишен от милионите на баща си Добромир Гущеров, младото семейство проявява все по-голяма креативност и се занимава с най-разнообразни бизнеси.

Пижами, транспортни услуги и камиони са само част от начинанията на семейство Гущерови. Нищо чудно балоните също да са техен бизнес, като така се надяват на бърза и лесна печалба, която после да похарчат из бутиците с Милано и Париж.

Балоните с райски газ са процъфтяващ бизнес, който набира все повече популярност в Европа и у нас. С цел бързо опиянение, хиляди млади хора дишат райски газ. Дрогата е относително евтина и се продава легално.

Увеличава се обаче загрижеността на експертите по въпросите на пристрастяването. „Веселите балони” могат да доведат до натравяне, световъртеж, гадене и дори парализа.

Газът се вдишва или през флакон, или от въздушен балон. Това води до кратко опиянение, което трае от 30 секунди до 2-3 минути. Потребители споделят за засилени усещания и изтръпване на цялото тяло. Някои се кикотят неудържимо.

В комбинация с алкохол или други наркотици дишането на райски газ може да доведе до трайни увреждания на централната нервна система.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар