Лили Иванова пее с обувки за 2 бона на аванта (Вижте тук)

Лили Иванова пее с обувки за 2 бона на аванта (Вижте тук)
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова пя в Пловдив с обувки с кристали

Лили Иванова е известна със страстта си към скъпи дрехи, обувки и аксесоари. На концерта си в препълнения Античен театър в Пловдив естрадната прима бе обута в доста скъпи боти с кристали.

Проверка на „Уикенд“ показа, че цената на чепиците е точно 1960 лева. Елегантните обувки вече са изчерпани и се предлагат само в бежов цвят, който е намален на „скромните“ 1372 лева.

„Винаги ще бъда в крак с времето. Нямам право да изоставам! Спиралата на времето се движи само напред“, пише под фотос с ботите естрадната икона. Не е тайна, че Лили е фен на висшата мода и не пести пари за парцалки от елитни марки.

В случая Иванова не се е бръкнала нито с лев, защото скъпите обувки са  й подарък от магазина, който внася марката. В замяна изпълнителката на „Детелини“ ги рекламира.

По-голяма част от наборите на бившата медицинска сестра не могат да си позволят да си купят толкова скъпо облекло и аксесоари. Ботите, с които е пяла Лили, реално струват около пет средни пенсии за българите.

Естрадната прима обожава да й подаряват дрехи, бижута и аксесоари. Тя винаги изказва своята благодарност към щедрите хора, които я сюрпризират със скъпи армагани. Лили обича и сама да си угажда с марково облекло.

Певицата не се стиска, когато се отнася за нея и външния й вид. Тя с щедра ръка дава хиляди левове за одежди. Както сме писали, в гардероба си изпълнителката на „Детелини“ има обувки за 5000, 8000 и дори 10 000 лева. При дрехите също има облекла за 5-цифрени суми.

Лили Иванов пя в Пловдив с обувки за 2 бона сн. Фейсбук

Лили Иванова пя в Пловдив с обувки за 2 бона сн. Фейсбук

Тя не обича да подарява натрупаните през годините камари изискани дрешки и ги къта в гардероба вкъщи. Според слухове, 82-годишната икона къта в дома си бижута, дрехи и обувки за няколко милиона лева, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар