Изритаха от работа жената на Краси Радков

Изритаха от работа жената на Краси Радков
2.5 (50%) 2 votes

Не успя да се задържи на тази позиция

Кариерата на жената на Краси Радков в БНТ приключи със светкавична бързина.

Припомняме, че актрисата, която дълго време бе по майчинство, изненадващо се вмъкна в екипа на предаване на обществената телевизия. Изглежда обаче, че само след един репортаж, жената на Краси Радков е затворила отвън входната врата на сградата на столичната ул. „Сан Стефано“ 29.

Краси Радков

Не успя да се задържи на тази позиция

Станислава Ганчева има опит в БНТ. Вероятно си спомняте, че преди години, тя бе водеща на нощния блок „Полет над нощта“. Паметливи телевизионери напомнят, че за това й амплоа я поканил лично покойният Хачо Бояджиев.

Дипломираната журналистка има стаж и в сутрешния блок на държавната медия, където работи заедно със Сашо Авджиев.
Кариерата й на „Сан Стефано“ обаче приключва, след като влиза в пререкания с бившата шефка Уляна Пръмова. По онова време тя не я пуска да участва в танцувалното риалити „Денсинг Старс“.

На 26 септември водещата на неделното предаване БНТ „Отблизо“ – Мира Добрева представи новото лице в екипа си. Тя анонсира, че занапред зрителите ще виждат Станислава на живо от домовете на известни личности. Включването в ефир на жената на Краси Радков обаче не впечатли с нищо особено.

От една страна рубриката не предложи нищо ново, форматът й е твърде изтъркан и масово използван от всички телевизии. От друга пък се наложи от студиото Добрева да задава допълнителни въпроси на инфлуенсърката Теа Минкова – жената до актьора Наум Шопов, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар