Голяма промяна в живота на ексминистър Екатерина Захариева Преглеждания: 40642

По това я запалила сестра й
0
4/5 - (7 votes)

По това я запалила сестра й

Оказва се, че ексминистър Екатерина Захариева е направила голяма промяна в живота си.

Сестрата на бившия външен министър Екатерина Захариева – Елисавета Класанова, я е направи вегетарианка. Нововъведението е от няколко месеца.

Елисавета, която е с две години по-малка от популярната й кака, от дълго време се опитва да въздейства на всичките си роднини с вкусните неща, които прави. Тя ги залива и с подробности как ще се чувстват всички, ако спрат месото.

Екатерина Захариева
По това я запалила сестра й

Точно това направила и външният ексминистър Екатерина Захариева. В продължение на повече от 6 месеца тя не консумира месо. Замества го с невероятните вегетариански храни, които прави нейната сестричка.

Двете много се разбират и всеки месец заедно с други ВИП девойки се събират у Елисавета на женско парти. Там тя им приготвя пет вида хляб, който сама меси. Глези ги и с вкусни вегански продукти без глутен и мляко и изненадващи рецепти.

Ели има и собствена пекарна и каменна мелница, където мели брашно от древни сортове пшеница като лимец, спелта, ръж и т.н.

Началото за Ели без месо е свързано с първото й гадже.
„Той ме убеди да спазваме постите за Великден. Тогава усетих тялото си много по-леко, а духа по-спокоен. Чувствах, че виждам ефира. Всичко, за което помислех, се материализираше. Тогава разбрах, че нямам нужда да се храня с месо. Никога не съм се ограничавала обаче, ако съм чувствала желание да хапна нещо месно“, разказва Класанова, чиито деца също са вегетарианци.

В ежедневното меню на двете сестри влизат водорасли афа, спирулина и мак, които слагат в смутито си за щастлив отскок още от сутринта.
Ели е щастливо женена за Свилен Класанов. Двамата със съпруга й се занимават с природосъобразен живот от години, пише bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.