Хороскоп за 10 октомври, неделя – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

Везни

Важното е, че днес сте удовлетворени от това, което правите. В личен или професионален план ви предстои радостна изненада. От вас не се изисква да правите нещо по-различно. Просто щастието ви се усмихва. Освен това радостта ви съвсем няма да е краткотрайна. Получавате добри отзиви и популярността ви расте.

Скорпион

Едва ли ще ви е лесно днес да вземете решение относно важен професионален въпрос. Въпреки това обаче можете да бъдете сигурни в успеха на проекта, който сте замислили. Привличате на своя страна човек, чиято помощ ще ви е от особена полза за в бъдеще. Не оставайте на случайността отношенията си с човек, към когото изпитвате специални чувства.

Стрелец

Радостни вълнения ще ви разтоварят от грижите и ще направят деня ви хубав. Ако може да отмените някои от ангажиментите си, го направете, за да сте заедно с хората, които обичате. От тях черпите енергия и съвети за бъдещето си. Ще се убедите в правотата им по отношение на вече случващо се събитие.

Козирог

По-често ще се вслушвате в собствената си преценка за събитията и ще вземате решенията си сами. По свой начин това ще ви осигури предимства, които ще ви изведат бързо напред. Не се притеснявайте, ако с действията си накарате други хора да се почувстват пренебрегнати. Всеки сам избира пътя си.

Водолей

Днес ще се занимавате с непредвидена работа затова организирайте добре задачите си. Дейността ви в определена посока ще ви носи дивиденти за в бъдеще. В даден момент ще трябва да отстъпите от мнението си, за да избегнете конфликтна ситуация. Това обаче няма да ви накара да съжалявате.

Риби

Денят ви ще бъде по-успешен, спокоен и мирен, ако на работното място и в общуванията си въобще бъдете деликатни и потиснете егото си. Това ще ви спечели доверие сред широк кръг от хора и затвърди името ви на професионалисти. Не унивайте, ако някой не може да преглътне успехите ви, всеки си носи кръста.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.