Хороскоп за 10 октомври, неделя – от Овен до Дева

0

Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

Овен

Ще съумеете да се възползвате от благоприятните обстоятелства и без излишно суетене ще пристъпите към действия. Старанието ще ви донесе печалба и ще ви спести бъдещи притеснения. Възможни са пътувания, служебни или лични. От днешните си срещи ще останете с добро чувство, както и обнадеждени за нещо свое.

Телец

С интерес ще се отдадете на работата си, осланяйки се на практичните си идеи. Ще ускорите реализацията на проекта, върху който работите, но не подценявайте действията на конкурентите си. От тях може да се учите на активност и находчивост. Тези качества не са чужди и на вас.

Близнаци

Вероятно сте настроени за забавление днес, но за мнозина от вас денят ще е доста напрегнат. Не търсете почивката на всяка цена, просто ще възникнат ангажименти, които трябва да изпълните. Вечеря навън с позабравен приятел ще ви донесе добро настроение.

Рак

Днес сте особено привлекателни за околните, чувството ви за хумор и младежкото ви излъчване до голяма степен ще ви помогнат в деловите ви срещи. Дори по време на напрегнати преговори успявате деликатно да разведрите обстановката.

Лъв

Денят е весел и лек за вас. Случайността ще ви срещне с интересни хора, сред които можете да откриете бъдещи много добри приятели. Заложете на умереността и спокойствието в отношенията с близките си и не отдавайте голямо внимание на дреболиите. Заемете се с нещо приятно и разтоварващо.

Дева

Професионалната ви подготовка ще се прояви и ще защитите аргументирано свой проект, с което ще създадете условия за подобряване на финансовото ви положение. Но бъдете внимателни, не са изключени трудности от различен характер. Разработването на нова идея ще ви помогне да ускорите развитието си в конкретна сфера, материална, духовна, творческа.[kkstarratings]

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.