Говорителка от БНТ се оказа милионерка

0

Тя не работи на заплата от края на 90-те години

Оказва се, че една от говорителките от БНТ, е милионерка.

Става въпрос за една от емблемите от златната ера на БНТ – Инна Симеонова.

Тя обаче не крие огорчението си от факта, че националната телевизия рядко се сеща за нея. Поради тази причина, тя отдавна не чувства „Сан Стефано“ 29 като свой втори дом.

За разлика от други тв дейци, режисьори и оператори, които мизерстват и тънат в бедност, говорителката е ударила джакпот в личен план и води живот на милионерска съпруга.

БНТ
Тя не работи на заплата от края на 90-те години

Инна Симеонова е омъжена за бизнесмена Красимир Кръстев, от когото има две вече големи дъщери – Инес и Красина.
От края на 90-те години бившата тв дикторка не работи на заплата, тъй като мъжът ѝ ѝ е подсигурил ежедневие на царица. За да не скучае, той сбъднал една от мечтите ѝ и инвестирал огромна сума пари в нейна частна конна база. Това е скъпо удоволствие, което дори мнозина аристократи по света не могат да си позволят.

Симеонова се запалила по ездата в актьорските си години, когато трябвало да взема уроци за конкретна роля. Впоследствие и двете ѝ щерки, които като малки насочвала към балета и им вещаела международни кариери, се увлекли по конете.
По-малката от тях – Красина, вече е професионална състезателка и жъне успехи в цял свят, заемайки призови позиции.

Когато не се занимава с конната си база, говорителката пътешества по света като истинска милионерска съпруга. Любимата им дестинация с мъжа ѝ е Тайланд. Там отсядали в един от най-луксозните хотели на острова. Въпреки че преди време преживели цунами, при което едва не загинали заради страховитите наводнения и екстремна обстановка, продължавали да се връщат на същото място. Така в светските среди даже плъзнал слухът, че всъщност Красимир бил собственик на въпросния елитен ризорт, което било силно преувеличено.

Въпреки че Инна е прехвърлила 60-те, продължава да изглежда като холивудска звезда. Тв говорителката от златната ера на БНТ отрича да си е правила каквито и да било подобрения по лицето и тялото. В последно време обаче е драстично вталена, което вероятно се дължи на строга диета.

Тя е близка приятелка с естрадната звезда Нели Рангелова, която е пословична със своите спартански режими на хранене, на които дължи манекенската си фигура.
Симеонова все още не е станала баба, макар и двете ѝ дъщери да са големи и реализирани дами. Красавиците са напълно отдадени на кариерите си и все още не са минали под венчилото, пише retro.bg.


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.