Личо Стоунса – първият любовник на Лили Иванова, я прецака яко! (виж тук)

Личо Стоунса – първият любовник на Лили Иванова, я прецака яко! (виж тук)
3 (60%) 2 votes

Личо Стоунса надскочи Лили Иванова по…!

Първият официален любовник на Лили Иванова, който тя си хваща по време на брак номер 3 с Янчо Таков – Личо Стоунса взима двойно по-голяма пенсия от нея.

Лили Иванова

Лили Иванова с по-малка пенсия от Личо Стоунса

„За 10 години работа шведите ми дадоха 1200 евро пенсия, а като ме извикаха в НОИ. се оказа, че ще взимам 40 лв. Теглих им една майна и треснах вратата“, разказва днес 73-годишния Илия Караянев.

Здравко Радоев, който пръв започва да шлифова диаманта, наречен Лили Иванова няма нито един лев пенсия, защото архивите и на „Концертна дирекция“ са изгорели.

За 80-годишнината на Лили Иванова през 2019 година министерският съвет е гласувал от специалните пенсии за заслуги 700 лв.

Това можеше да стане десетилетие по-рано, но тогавашният министър на финансите откри, че примата има неплатени данъци за половин милион лева.

Тогава в списъка влиза името на Андрей Дреников, но на него са му присъдили 200 лв. по-малко пенсия от тази на Лили Иванова.

Документите на примата също са изгорели. Когато се пенсионира на 65 години държавата й дава 115 лв. Към днешна дата сумата е актуализирана и заедно с пенсия за заслуги звездата прибира около хилядарка, пише сайтът Ретро.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар