Хороскоп за 9 октомври, събота – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

 

ВЕЗНИ

Денят няма да започне добре. Дребни неприятности, разногласия с близките и досадни недоразумения ще предизвикат доста неприятни емоции. Разумът ви обаче ще надделее и ще избегнете назряващите конфликти. Ще получите пари, което значително ще подобри настроението ви.

СКОРПИОН

Получавате новини, които ще открият добри възможности пред вас. Настроени сте решително и искате да започнете веднага. Само че, бързането сега е неуместно. Проявете търпение. Каквито и стъпки да планирате, обмислете ги внимателно. Консултации с близките също ще ви бъдат от полза.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден за работа. Поставяте си високи цели и сте готови да се потрудите, за да ги постигнете. Ще научите нещо полезно и ще ползвате чужд опит за решаването на някои проблеми. Ще се запознаете с хора, с които ще станете добри приятели. Може да проявите инициатива в романтичните отношения.

КОЗИРОГ

Днес ще взимате правилните решения и успешно ще се справяте с трудностите. Помощ няма да ви бъде нужна, но ако ви я предлагат, не отказвайте. Възможно е начало на продължително сътрудничество. Ще имате отлични идеи, които скоро ще намерите начин да осъществите.

ВОДОЛЕЙ

До обед денят е успешен. Ще решите проблеми, тревожили ви дълго време и ще намерите изход от трудни ситуации. По-късно са възможни затруднения. Ще ви трябват доста усилия, за да постигнете замисленото. Струва си да си оставите и малко време за отдих – ще е полезно да възстановите силите си.

РИБИ

Ден за решителни действия. Ако в последно време сте размишлявали как да промените нещо в живота си, сега може да пристъпите към конкретни стъпки. Вероятно ще се появят нови идеи и планове, засягащи работата или образованието ви. Колкото по-рано започнете, толкова по-бързо ще имате първите резултати.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.