Хороскоп за 9 октомври, събота – от Овен до Дева

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днес трудно ще намирате общ език с околните. Ще трябва да положите доста усилия, за да избегнете конфликтите, да постигнете компромис и да изгладите противоречията. Вечерта ще ви се отдаде възможност да се върнете към старо хоби или да се заемете с нещо, което ви е заинтригувало.

ТЕЛЕЦ

Появяват се нови проекти и отлични идеи. Вие разбирате, че за да ги осъществите ще трябва да преодолеете доста трудности, но това не ви плаши. Деловата ви активност е висока, ще успеете да изпреварите конкурентите си и да укрепите позициите си. Вечерта обещава романтични изненади.

БЛИЗНАЦИ

Днес преобладават положителните тенденции. Може да експериментирате, да търсите нови начини за решения на познати задачи или да поемате оправдан риск. Отлично ще се справяте със сложните задачи. Изскачат интересни идеи, които могат да увеличат доходите ви.

РАК

Използвайте ефективно първата половина на деня. Ще трябва да действате бързо, времето за обмисляне ще бъде критично малко. За щастие, най-очевидните решения ще се окажат верни. Избягвате физическите натоварвания. Парични постъпления ще ви дадат възможност да зарадвате близките си.

ЛЪВ

Ще имате успехи, ако не стоите със скръстени ръце и се захванете с проблемите от сутринта. Имате шанс да намерите добри помощници и надеждни съюзници. Денят е благоприятен и за делови преговори. Не са изключени предложения, на които трябва да отговорите веднага.

ДЕВА

Съсредоточете се върху своите интереси. Не отделяйте много внимание на околните, нито пък се безпокойте, за това какво мислят за вас. Само вие трябва да решавате, кое действително е важно. Странете от хора, които са склонни към интриги. Среща с приятели ще направи вечерта ви приятна.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.