Горещият слух за Симона Загорова се оказа верен Преглеждания: 2625

0
1/5 - (1 vote)

Тя си пожелава нищо от това да не се променя

Горещата мълва за Симона Загорова, която напоследък се разпространяваше мълниеносно, се оказа вярна.

Симона Загорова даде да се разбере, че наистина е приключила връзката си с Даниел Милушев. Припомняме, че именно той е бащата на невръстната й дъщеричка, която се роди през февруари тази година.

Симона Загорова
Тя си пожелава нищо от това да не се променя

Преди дни талантливата дъщеря на Глория посрещна най-близките си в дома на майка си, за да отпразнуват всички заедно рождения й ден.

Още тогава направи впечатление, че сред присъстващите не се забелязва Даниел. Не е тайна, че младият мъж е с доста противоречиво реноме. Да не забравяме и факта, че още от самото начало, той не бе одобрен от тъща си.

Симона Загорова

След видеата, на които Симона и Гло забавляват с изпълненията си своите гости и които се появиха в социалните мрежи в самия ден, сега Загорова качи и още снимки. На тях тя е заобиколена от най-любимите си хора. Сред въпросните „любими хора“ очевАдно обаче вече не е Даниел.

Симона Загорова

„Аз съм едно щастливо момиче! Имам всичко, за което съм мечтала. На този рожден ден моята любов Галина е в ръцете ми и това да бъда майка е най-хубавото нещо на света! На този рожден ден отново бях заобиколена от любимите хора – моето семейство и приятели. Жива и здрава съм и всеки ден минава с музика! Какво друго да си пожелая? Само нищо от това да не се променя“, написа Симона Загорова към снимките, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.