Горещият слух за Симона Загорова се оказа верен

Горещият слух за Симона Загорова се оказа верен
1 (20%) 1 vote

Тя си пожелава нищо от това да не се променя

Горещата мълва за Симона Загорова, която напоследък се разпространяваше мълниеносно, се оказа вярна.

Симона Загорова даде да се разбере, че наистина е приключила връзката си с Даниел Милушев. Припомняме, че именно той е бащата на невръстната й дъщеричка, която се роди през февруари тази година.

Симона Загорова

Тя си пожелава нищо от това да не се променя

Преди дни талантливата дъщеря на Глория посрещна най-близките си в дома на майка си, за да отпразнуват всички заедно рождения й ден.

Още тогава направи впечатление, че сред присъстващите не се забелязва Даниел. Не е тайна, че младият мъж е с доста противоречиво реноме. Да не забравяме и факта, че още от самото начало, той не бе одобрен от тъща си.

Симона Загорова

След видеата, на които Симона и Гло забавляват с изпълненията си своите гости и които се появиха в социалните мрежи в самия ден, сега Загорова качи и още снимки. На тях тя е заобиколена от най-любимите си хора. Сред въпросните „любими хора“ очевАдно обаче вече не е Даниел.

Симона Загорова

„Аз съм едно щастливо момиче! Имам всичко, за което съм мечтала. На този рожден ден моята любов Галина е в ръцете ми и това да бъда майка е най-хубавото нещо на света! На този рожден ден отново бях заобиколена от любимите хора – моето семейство и приятели. Жива и здрава съм и всеки ден минава с музика! Какво друго да си пожелая? Само нищо от това да не се променя“, написа Симона Загорова към снимките, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар