Алла Пугачова потъна в траур след тази черна вест

Алла Пугачова потъна в траур след тази черна вест
5 (100%) 1 vote

Търканията помежду им бързо изместват романтиката

Eдна от големите любови на руската прима Алла Пугачова – режисьорът Александър Стефанович, е починал.

Той е издъхнал в болница в Москва след боледуване от Ковид-19.
Стефанович е бил приет в лечебното заведение с големи белодробни увреждания вследствие на заразяване с коронавирус.

Алла Пугачова

Търканията помежду им бързо изместват романтиката

Според източници 76-годишният режисьор и сценарист се е лекувал първо в домашни условия, след като се почувствал зле. Впоследствие състоянието му се влошило и Стефанович бил приет в клиниката за коронавирус в кв. „Соколники“ с 50 процента увреждане на белите дробове.

Животът на режисьора, роден на 13 декември 1944 г. в Ленинград, се преобръща след бурния му роман с певицата.
През 1969 г. завършва режисура. Семейното му положение многократно е било обсъждано в руската преса. Първата му съпруга е актрисата Наталия Богунова, а след това се жени за Алла Пугачова. Тяхната романтична история започва след запознанството им в ресторант „Елен конус“.

Скоро след това се женят, а парите за сватбата им осигурява назаем известният автор на детски книжки и сатирични басни Сергей Михалков.
Търканията помежду им обаче бързо изместват романтиката. Стефанович не бил съгласен с част от навиците на Алла, сред които и пушенето.

Заради него тя захвърлила цигарите, но отказът от порока веднага се отразил на теглото и визията ѝ. Тя качила много килограми, а режисьорът настоял певицата да постъпи в Института по балнеология на Нов Арбат. Там, благодарение на диети, физиотерапия и лекарства я вкарали обратно във форма.

Това отключило у примата омраза към съпруга ѝ и двамата се развели само три години след сватбата. После обаче кариерата на Стефанович претърпяла пълен погром, а Алла продължила да жъне успехи и на сцената, и в любовта.

Зад гърба си тя има общо 5 брака. Последният от тях е с драстично по-младия от нея шоумен Максим Галкин. С него са заедно от 2011 г. и са родители на близнаци. Той е с 27 години по-малък от нея, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар