Андрю Мортън: Кейт просто не можа да издържи да живее с Меган (Нови разкрития за отношенията между двете)

Андрю Мортън за сложните отношения между Кейт и Меган сн. Уикипедия
0

Андрю Мортън с нова порция разкрития за кралския двор

През март тази година Меган Маркъл жестоко злепостави Кейт Мидълтън. Днес Андрю Мортън – биографът на принцеса Даяна, прави нови разкрития за двете херцогини. В книгата си „Мегс – принцесата от Холивуд“, той споделя подробности за връзката между двете. И твърдо отхвърля обвиненията на Меган пред Опра.

По думите на Мортън било изключително трудно за Меган и Хари да се справят с кралския протокол и ограниченията. Затова и решението им да се оттеглят било прието с мълчаливо облекчение за останалите членове на двореца. Андрю разказва още, че Кейт и Меган имали формални отношения, но никога не успели да се сближат, пише „Дейли мейл“.

„Те не бяха нито сестри, нито приятелки. И за разлика от Даяна и Фърги не се бяха срещали преди да се омъжат в кралския двор. Нямаше приятелски отношения между тях“, разказва Мортън.

Всяка от двете херцогини ясно си дала сметка, че другата просто не се вписва в нейния социален кръг. Но вместо да запазят добрия тон и да се сближат, те се изправили една срещу друга.

„По-важното е, че по време на подготовката за сватбата на Меган Кейт преминаваше през третата си тежка бременност и беше съсредоточена върху бебето си. Тя нямаше никаква енергия да се сближи с новата си снаха. Когато седнаха заедно в кралската ложа, за да гледат финала на Уимбълдън за жени през юли 2018 г., те все още се опознаваха.“

При по -внимателно разглеждане на връзката им се оказва, че двете херцогини дори не са имали много възможности да се срещнат, преди всичко по практически причини.

„Кейт прекарваше празниците и уикендите в Анмър Хол в Норфолк. А Меган живееше под наем в огромен имот на три часа път в Оксфордшир. Нищо чудно, че мечтата на Хари за две щастливи и обединени семейства не се сбъдна“, завършва Мортън.

Андрю Мортън за сложните отношения между Кейт и Меган сн. Уикипедия
Андрю Мортън за сложните отношения между Кейт и Меган сн. Уикипедия

Той казва още, че Меган лъже, че е прекарала четири месеца в пълна изолация. И твърди, че има доказателства, че по това време херцогинята редовно е излизала на обяд, на вечеря, за да се лекува, за разкрасяване и разбира се нон стоп да пазарува.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.