Поверително от Бъкингам: Защо Камила единствена обичаше Меган в двореца?

Гласувайте за статията

Камила обожавала Меган, а днес не иска да я види

Поверителни тайни изтекоха от Бъкингам. Наскоро стана ясно, че Камила Паркър единствена е обичала Меган Маркъл, докато актрисата е живяла в Бъкингам. И докато всички се чудят дали двойката ще се върне в Англия, от двореца изплуваха нови тайни- дори и да се върнат, херцогинята на Съсекс вече няма никаква подкрепа в кралското семейство.

Въпреки че Меган беше близка със съпругата на принц Чарлз, Камила Паркър-Боулс, след събитията от март 2020 г., когато заминаването й предизвика криза в двора и доведе Уилям и Чарлз до ръба на лудостта, херцогинята на Корнуол реши да я „зачеркне“.

Сега, дори и да дойде във Великобритания, Меган вече няма да има никой на своя страна, защото скара всички.

Това твърди кралският биограф Андрю Мортън в новата си книга. По думите му, Меган е наясно с напрежението, което предизвиква в кралския двор и затова не иска да се връща, пише „Time.mk“.

Сега тя е наясно, че дори Камила, която беше нейна опора, няма да й помогне. Именно втората съпруга на принц Чарлз подкрепяше Меган от самото начало, най-вече защото тя премина през нещо подобно. Двете дами често се срещаха и имаха общи теми като йога и вино. Но 6 март 2020 г. се оказа повратен момент, след като Меган взе решение, което Камила не одобри изобко.

Както биографът Андрю Мортън разкрива, на този ден Камила произнесе важна реч по случай 10-годишнината от Лондонския манифест, посветена на всички жени по света. Вместо да я подкрепи публично в борбата за жените, жертви на насилие, Меган Маркъл реши да отиде в Националния театър, изисквайки снимките й да бъдат публикувани във всички медии.

Меган загуби и Камила сн. Инстаграм

Меган загуби и Камила сн. Инстаграм

С един жест Меган зачеркна Камила и дори нещо повече – срина опита й да покаже, че е нещо повече от втората съпруга на принца на Уелс. А това е нещо, което свекърва й никога не забрави. И не прости.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар