Отърва се: Симона Загорова призна, че се чувства отлично без Даниел! (виж тук) Преглеждания: 19488

Глория вероятно най-щастлива от раздялата на Симона Загорова и Даниел
0
Оценете този post

Симона Загорова и Даниел Милушев са изпята песен!

Симона Загорова потвърди раздялата с Дани Милушев, който е баща на дъщеря й Галина. Тя отпразнува 25-ия си рожден ден без него. А той дори не хареса изпълнението й по време на мини концерта, който организира в своя чест, в социалните мрежи.

Симона Загорова
Глория вероятно най-щастлива от раздялата на Симона Загорова и Даниел

Снимки на двамата също липсват, а самият Милушев изчезна от Инстаграм. Симона отиде и по-далеч, като публикува десетки снимки с гостите си от рождения ден с послание, в което твърди:

„Аз съм едно щастливо момиче! Имам всичко за което някога съм мечтала! На този рожден ден моята любов Галина е в ръцете ми и това да бъда майка е най-хубавото нещо на света! На този рожден ден отново бях заобиколена от любими хора- моето семейство и приятели!

Жива и здрава съм и всеки ден минава с музика! Какво друго да си пожелая?! Само нищо от това да не се променя! Благодаря сърдечно на всички които ме поздравиха за рождения ми ден! Бъдете щастливи! Обичам ви“.

Явно младата певица е щастлива и след раздялата с Милушев, който не е бил сред любимите й хора. Симона Загорова и Даниел се събраха в първите месеци на пандемията.

Нещата между тях вървяха на доста високи обороти и така през лятото на 2020 г. тя разбира, че е бременна.

Източник: Хотнюз.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.