Легендата на БНТ Инна Симеонова жена на милионер! (но ето каква обида таи)

Инна Симеонова обидена на БНТ
0

Инна Симеонова е една от емблемите на телевизията!

Инна Симеонова е сред емблемите на БНТ, но не крие огорчението си, че националната телевизия рядко се сеща за нея.

Инна Симеонова
Инна Симеонова обидена на БНТ

За разлика от други тв дейци, режисьори и оператори, които тънат в бедност, говорителката е ударила джакпот в личен план и води живот на милионерска съпруга. Тя е омъжена за бизнесмена Красимир Кръстев, от когото има две вече големи дъщери – Инес и Красина.

От края на 90-те бившата ТВ дикторка не работи на заплата, тъй като мъжът й й е подсигурил ежедневие на царица. За да не скучае, той сбъднал една от мечтите й и инвестирал огромна сума пари в нейна частна конна база – скъпо удоволствие, което дори мнозина аристократи по света не могат да си позволят.

Инна и двете й щерки са запалени по конете. По-малката – Красина, дори е професионален състезател и жъне успехи в цял свят. Когато не се занимава с конната база, Инна пътешества по света като истинска милионерска съпруга.

Любимата им дестинация с мъжа й е Тайланд, където отсядали в едни от най-луксозните хотели на острова. Въпреки, че преди време преживели цунами, те продължават да се връщат на същото място.

Въпреки, че Инна е прехвърлила 60-те, тя продължава да изглежда като холивудска звезда. Тя отрича да е правила каквито и да било подобрения по лицето и тялото си. В последно време тя е драстично вталена, което най-вероятно се дължи на някоя строга диета, пише сайтът Ретро.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.