Ето къде акостира Асен Блатечки, след като Диляна Попова го изрита

Гласувайте за статията

Невероятно, но факт

Може би ще се изненадате да научите къде акостира Асен Блатечки, след като Диляна Попова го изрита от живота си.

Припомняме, че красавицата, която има син от актьора, взе това решение след поредната изневяра от негова страна.

Асен Блатечки

Невероятно, но факт

Оказва се, че към днешна дата Асен Блатечки и първата му жена Катерина Горанова са на път отново да заживеят заедно като семейство.
Откакто театрала е зарязан от манекенката Диляна Попова, бившата му прави всячески опити да си възвърне някогашния семеен живот с бащата на детето й. Това твърдят от обкръжението на режисьорката.

Тези дни лошото момче на родното кино поля филмов повод с майката на дъщеря му Катерина. Заедно с екипа на „Бензин“ някогашното семейство отбелязаха пет години от първия снимачен ден на един от най-известните им филми, на които Горанова е режисьор, пише „Хотнюз“.

Именно тя публикува снимка тип „зад кадър“, на която Асенчо грижовно я обгрижва с отваряне на шампанското, с което да полеят повода.
Около тях са актьори, актриси и технически работници.

„Блатечки се върти като лисунгер около Катето, а тя тайничко се надява пак да се прибере у дома за постоянно. Гузната съвест го мъчи още. Откакто Диляна Попова го захвърли, Горанова определено се опитва да си го върне в семейното ложе“, коментират в арт средите, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар