Синовете на Бритни Спиърс – красави като модели (Вижте порасналите Шон и Джейдън – Снимка)

0

Наследниците на певицата биха могли да изградят успешна кариера на червения килим

39 -годишната Бритни Спиърс е майка на две деца. Певицата има синове Шон и Джейдън, които са родени в предишния й брак с рапъра и танцьор Кевин Федерлайн. След развода мъжът съди Спиърс за попечителство над децата. Певицата плащаше голяма издръжка и не виждаше синовете си толкова често, колкото би искала.

На 6 октомври братът на Федерлайн, танцьорът Еди Моралес, публикува няколко кадъра на Шон и Джейдън в личния си блог. На снимката синовете на Спиърс, заедно с чичо си, позират на верандата пред къщата. Момчетата се усмихнаха, а Еди прави смешни лица за пред камерата.

Синовете на Бритни Спиърс с чичо си
Снимки: @ emoofficial718

Известно е, че Моралес често посещава брат си, общувайки с племенниците си. Според танцьора той възприема момчетата като свое семейство. В надписа към снимката Еди също отбелязва, че смята Федерлайн за отличен баща, който е успял да отгледа прекрасни синове.

Феновете засипаха с комплименти с порасналите синове на Спиърс и Федерлайн. Те отбелязаха, че с такива външни данни младите мъже трябва да мислят за кариера на модели, предават от wday.ru.

Припомнете си, че 39-годишната Бритни Спиърс вече е в центъра на вниманието. Съвсем наскоро в живота й се случи съдбоносно събитие – певицата се отърва от попечителството на баща си. Сега тя възстановява психическото си здраве, както и прави амбициозни планове – звездата планира да се омъжи за гаджето си – фитнес треньора Сам Асгари – и да роди дете от него.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.