Наглостта на Анита Мейзер надмина всякакви граници

Гласувайте за статията

Тя моли за финансова помощ, за да…

Този път наглостта на Анита Мейзер надмина всякакви граници.

Няма никакво съмнение, че тя може да усвои до стотинка парите, които имате в излишък.

Анита Мейзер иска да продължи обиколката си в CAЩ и за целта й трябват пари. Според думите й не много – само 5 хиляди долара. И затова моли за дарения. Чрез голяма интернет платформа всеки може да дари на бившата затворничка. Припомняме, че у нас тя лежа за непредумишлено убийство на съпруга си. Засега е събрала 405 долара от дарения.

Анита Мейзер

Тя моли за финансова помощ, за да…

„Здравейте, приятели и последователи. Почти 5 месеца съм шофьорка на моето кученце Тита из Америка. И тя иска да види още много местенца из Щатите, но паричките ни свършиха. Всички знаете, че пиша книга и ще разкажа всяка една подробност от това пътуване. Повярвайте ми, наистина имаме нужда от вашата финансова помощ.
Предварително ви благодаря и нека Бог ви благославя до края на живота ви“, казва Анита Мейзер.

„Ако смятате, че заслужавам вашето финансово внимание, може да помогнете с колкото можете и желаете. Ако не, моля да бъда разбрана и неосъждана от вас, че си позволих да потърся помощ за нещо хубаво и забавно, а не за болест или нещо ужасно лошо.
Вярвам, че не ме слагате в графа „просякиня“. Аз наистина закъсах с паричките и си позволих да поискам закачливо от вас помощ, рискувайки голяма критика и неразбиране.

Още веднъж предварително благодаря на всички, които ще откликнат. И на онези от вас, които видях току-що, че сте ми внесли от сърце колкото ви е било комфортно“, изповяда доларовата си нужда Мейзер.

Месеци наред Анита обикаля Щатите с кученцето си Тита и се снима по плажове, природни паркове, гори, езера и водопади, пише столичен ежедневник, цитиран от pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар