Хороскоп за 7 октомври, четвъртък – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Ден за делова работа и търсене на съюзници. Хора, които малко познавате, ще ви предложат подкрепа. Ще имате интересни идеи за бизнес. Някои от вас ще разберат как да увеличат доходите си и да укрепят позициите си. Внимателни сте с хората около вас и те ви отвръщат със същото.

СКОРПИОН

По-голямата част от деня ще е успешна. Ще завършите стари проекти и ще получите отговор на въпроси, които доста време са ви мъчили. Вечерта са възможни някакви неприятности. Не преживявайте досадните недоразумения трагично и гледайте по-оптимистично на живота.

СТРЕЛЕЦ 

Ден за полезна работа. Ще имате прогрес в доста начинания и ще се справите с проблеми, които дълго са ви задържали на едно място. Не са изключени приятни изненади. За някои, този ден ще е свързан с интересни запознанства. Ще срещнете човек, който ще играе важна роля в живота ви.

КОЗИРОГ

Днес сте заредени с ентусиазъм. Колкото и прегради се появяват по пътя ви, вие ще ги преодолеете с лекота. Околните ще бъдат възхитени от вашата енергия. Вероятно е начало на нови отношения. Отначало ще бъдат делови, но с времето постепенно ще се превърнат в романтични.

ВОДОЛЕЙ 

Откриват се нови възможности и перспективи. Действайте решително, постарайте се да не изпуснете шанса си. Не са изключени напрегнати моменти или начало на конкурентна борба, в която няма да ви е лесно да победите. Може да се занимавате с няколко неща едновременно, и то без грешки.

РИБИ

Очаквайте събития, които трудно ще може да оцените правилно. Трябва ви повече време, за да се ориентирате. Ако се стремите към финансово благополучие, съсредоточете се върху идеи, които допълнително ще увеличат доходите ви или ще ви дадат шанс да направите изгодни сделки.[kkstarratings]

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.