Хороскоп за 7 октомври, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Може да имате големи успехи. Денят е подходящ да започнете важни и мащабни проекти. Пълни сте с енергия, целеустремени сте и взимате своето, даже и ако обстоятелствата не са на ваша страна. Запознанства ще ви дадат възможност да разгърнете възможностите си в по-голям мащаб.

ТЕЛЕЦ

Ден с блестящи идеи. Няма да изпуснете възможността да постигнете успехи и от всяка ситуация да извлечете полза. Хората около вас може да завидят на победите ви, но признават, че не сте ги постигнали случайно. Личните ви отношения се развиват хармонично.

БЛИЗНАЦИ

Подходящ ден да завършите започнатото. Когато правите изводите, старайте се да оцените и стореното от вашите помощници. Не забравяйте да им благодарите. Реалисти сте по отношение на възможностите си и не падате в плен на илюзиите. Добре ще минат и приятелските срещи, и романтичните преживявания.

РАК

Нямате добро настроение, сърдите се за дреболии и си позволявате резки изказвания. Постарайте се да сте сдържани, така няма да обидите никого. Ако прикривате добре емоциите си, денят може и да не е толкова лош. Близките ви не винаги ще разбират вашите желания и не са изключени разправии.

ЛЪВ

Днес всички срещи ще минават добре. Бързо ще се справите с организационни проблеми и ще въвеждате ред. Ще успеете да решите важни въпроси. Деловото ви чувство е изключително остро. С парите ще се разпореждате правилно. Зарадвайте с близките си.

ДЕВА

Много неща ще ви се отдават лесно. Често следвайки интуицията си, ще намирате правилните решения. Полезно е да смените обстановката. Забележително е позитивното влияние и в сферата на финансите. Ще намерите нов източник на доходи или ще се присъедините към многообещаващ проект.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар