Сара Фъргюсън проговори за скандала с принц Андрю: Семейството е плътно зад нас!

Гласувайте за статията

Сара Фъргюсън проговори за драмите със съпруга си

Делото срещу принц Андрю разтърси кралското семейство, а Сара Фъргюсън заяви, че е изключително притеснена относно развоя на иска в САЩ. Тя обаче е категорична, че всички подкрепят съпруга й и не се страхува, ако двамата се окажат призовани да дават показания. „Семейството е като една единица. Всички се обединиха и подкрепят Андрю. Ще застана зад него и ще го подкрепя въпреки всичко. И ако ме извикат да свидетелствам, ще го направя“, каза още тя.

Известно е, че Вирдживия Джюфре, която обвинява Андрю, че е имал афера с нея в имението на Джефри Епщайн, подаде съдебен иск срещу него в съда в САЩ. Тя иска и огромно обезщетение по повод скандала и преживените от нея травми в миналото. Странното обаче е, че адвокатите на Андрю явно са на път да сключат извънсъдебно споразумение. И бившата жертва е готова да забрави за обвиненията си срещу подходящо обезщетение, пише „Дейли мейл“.

Самата Сара е категорична, че не вярва съпругът й да е извършил насилие над малолетна. Още повече, че двамата имат две дъщери, които са били поверени на баща си след развода им. Йожени и Беатрис също остават плътно зад баща си. И по всичко изглежда, че никоя от тях не вярва да е извършил престъплението в което го обвиняват.

Сара Фъргюсън плътно зад съпруга си сн. Инстаграм

Сара Фъргюсън плътно зад съпруга си сн. Инстаграм

Изявленията на Фъргюсън, че цялото кралско семейство е зад гърба на Андрю, определено повлияха на обществените настроения. Принцът се движи доста по-свободно и дори е виждан на публични места няколко пъти. Дори се заговори, че принц Чарлз е разрешил на брат си да остане в Роял Лодж в Уиндзор – вилата, която се смяташе, че ще му бъде отнета от бъдещия крал. Засега обаче няма изгледи това да се случи. А Сара е категорична – ако я призоват да свидетелства срещу съпруга си, ще го подкрепи дори и в съда.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар