Чарли Шийн остави бившата си без издръжка (Дениз Ричардс в шок след изхода на делото)

Гласувайте за статията

Чарли Шийн успя да остави децата и бившата си без издръжка

Чарли Шийн успя да остави децата си без издръжка. Актьорът от „Двама мъже и половина“ подхлъзна Дениз Ричардс и успя да лиши нея и децата им от полагащата им се до момента издръжка.

Артистът дори не се обадил на съпругата си, че е завел ново дело за отмяна на плащането на издръжката. Дениз не се появила на нито едно от заседанията, разкриват още приближени до актьора.

Шийн използвал факта, че дъщеря му Сам живее при него, като основание да спре издръжката на съпругата си. Дениз обаче заявила, че другата им дъщеря Лола, все още живее с нея и именно заради нея актьорът е длъжен да й плаща издръжка. А той успява да свие този разход до нула.

„Лола не живее с Чарли. Тя живее с двамата си родители. Когато Дениз е извън града, дъщеря й остава при баща си, факт. Но след като майка й се върне, тя е готова да се върне отново при нея“, споделят още приятели на актрисата.

Чарли Шийн и Дениз Ричардс изкараха заедно две години, преди проблемите на актьора с алкохола и наркотиците да му се отрази фатално. Артистът заяви категорично, че не може да остане женен за нея и се разведоха след бурна раздяла. Дениз му роди две дъщери, като опитаха на няколко пъти да се съберат през годините, но без успех.

Чарли Шийн сн. You Tube

Чарли Шийн сн. You Tube

В настоящия момент голямата й дъщеря Саманта избяга от дома й и живее с баща си. Но по-малката – Лола дели времето между майка си и баща си. И Дениз държи тя да продължи да получава издръжка. Чарли Шийн обаче се възползва от факта, че бившата му се омъжи отново, а едната му дъщеря живее при него и поиска да се спре плащането на издръжка. Очевидно ходът му е успял, пише „Дейли мейл“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар