След срещите на принц Алберт с Шарън Стоун: Принцеса Шарлийн се връща спешно в Монако

Срещите на Алберт с Шарън Стоун връщат Шарлийн в Монако? сн. Инстаграм
1

Принцеса Шарлийн се връща в Монако, обяви принц Алберт

Принцеса Шарлийн ще се върне в Монако до дни. Африканската плувкиня се завръща в страната си, след няколко месеца престой в родината си. Това обяви изненадващо принц Алберт, който само преди дни бе забелязан в компанията на актрисата Шарън Стоун.

Двойката започна да се появява заедно на различни обществени събития и вече открито ги спрягаха за двойка. Явно това не се е харесало на съпругата му, която доста бързо се възстанови след поредна операция и влизане в болницата.
Припомняме ви, че принцесата е в Африка от началото на годината. Тя се зарази с тежка инфекция на носа, ушите и гърлото, заради което се принуди да се оттегли от обществения живот и претърпя операция. Възстановяването й обаче не протече по план и й се наложи да остане в Африка за по-дълго време. Междувременно започнаха неочаквано тежки спекулации относно бъдещето на брака им с Алберт. Опитите им да сложат край на слуховете с няколко общи фотосесии само още повече разпалиха мълвата. А появата на Шарън Стоун, която доста напомня на Шарлийн, но е доста по-голяма от нея само разпали клюките още повече, пише „Дейли мейл“.

Според най-новите новини от двореца, принцесата е изразила желание да се прибере у дома. Нещо повече – принц Алберт смята лично да я доведе, само остава да се договори с лекарите й, дали е в състояние да пътува. Явно последните слухове са стигнали до там, че двойката е принудена да рискува живота на принцесата, за да се сложи край на спекулациите за брака им.

Срещите на Алберт с Шарън Стоун връщат Шарлийн в Монако? сн. Инстаграм
Срещите на Алберт с Шарън Стоун връщат Шарлийн в Монако? сн. Инстаграм

Въпреки че и двамата декларираха, че нямат проблеми помежду си, появите на Алберт с други жени в обществото предизвикаха съмнения. А и Шарлийн не изглеждаше особено тъжна от факта, че й се налага да стои далеч от Монако, въпреки всичко.

1 коментар
  1. Дилян казва

    Защо не проверите информацията си, преди да я публикувате? Шарън Стоун каква се пада на фондацията на принцеса Шарлийн? Заслужавате да ви съдят за разпространение на фалшиви новини!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.