Иванка Тръмп и Джаред Къшнър командвали Доналд в Белия дом

Гласувайте за статията

Иванка Тръмп и Джаред Къшнър командвали в Белия дом

Иванка Тръмп и Джаред Къшнър се изживявали като президент и първа дама в сянка, докато Доналд живеел в Белия дом. Стефани Гришам даде ново интервю за книгата си за семейство Тръмп в която разкрива потресаващи подробности за тях двамата.

„Те са пълен кошмар. Изживяваха се като президент и първата му дама. Джаред беше направо опиянен от живота си там, но истинския мозък беше Иванка. Тя е изключително контролираща, изключително спокойна, но успяваше да манипулира всички. И нямаше никакви скрупули да наруши протокола, за да постигне това което иска. Нещо, което вбесяваше Мелания“, разкрива Гришам.

Тя споделя, че двойката е оставяла Мелания често пъти в абсолютна ярост с поведението си. „Двамата се месеха в неща, които не бяха тяхна работа, нито разбираха нещо от тях. Излизаха с извинението, че се опитват да „спасят ситуацията“, а в следващия момент изчезваха на някаква неочаквана почивка, за да оставят други да се оправят с кашите, които са забъркали. Но никой не смееше да им каже нищо – Иванка беше дъщеря на президента, а Къшнър негов зет. По-лесно беше да се заобиколят, отколкото да се конфронтира човек с тях“, споделя Гришам, пред „Дейли телеграф“.

Иванка и Джаред правели всичко, за да засенчат Доналд и Мелания. Дори на встъпването в длъжност на президента, двойката е трябвало да стои по-далеч от първата дама. Наложило се екип да блокира двойката, за да има Мелания своя миг на влизане в Белия дом, без те да са под прожекторите зад нея. „Последва сериозна караница от тяхна страна, но ние бяхме свършили работата си“, каза Гришам.

Иванка Тръмп командвала Доналд в Белия дом сн. Инстаграм

Иванка Тръмп командвала Доналд в Белия дом сн. Инстаграм

Тя е категорична, че семейство Къшнър са били изключително властни и са се опитвали да влияят на Тръмп за всичко. „Ако той отново стане президент през 2024 те ще са безмилостни. Нищо не може да ги спре“, завършва Гришам.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар