Съпругата на Кирил Петков смая всички! (виж какво върши Линда)

Съпругата на Кирил Петков смая всички! (виж какво върши Линда)
5 (100%) 1 vote

Линда на Кирил Петков изобщо не се големее!

Сама върти сладкарницата си жената до Кирил Петков – Линда. Съпругата на новия политик върши всичко в заведението си, което се намира в идеалния център на София.

Кирил Петков

Жената на Кирил Петков не се големее

Сладкарницата е в близост до дома на семейството. Канадката, която решава да живее в България заради Петков, няма помощник. И се справя сама с абсолютно всичко – чистене, бърсане на прах, миене на прибори и разбира се, приготвяне на сладки изделия, видя вестник „България Днес“.

Въпреки че бизнесът й е доста добре развит, Линда работи от сутрин до вечер в заведението. Завишените цени не спират клиентелата. Линда почти няма свободна минутка. Когато няма клиент, тя се заема с приготвянето на сладки изделия, на които е огромен майстор.

Линда стриктно спазва мерките против COVID-19. Участничката в „Мастършеф“ веднага слага маска на лицето си, щом клиент влезе в сладкарницата й.

Съпругата на Петков също така постоянно дезинфекцира обекта си. Линда го почиства на няколко часа със силен препарат, който убива всички вируси и бактерии.

Жената на един от лидерите на новата партия „Продължаваме промяната“ не допусна клиент без защитно средство. Тя моли всеки влязъл да си постави маска на лицето. Линда е специалист в сладкишите без глутен.

Блондинка преди две години успя да шашне Силвена Роу от „Мастършеф“ с невероятен десерт. Сладкишът бе безглутенова здравословна версия на торта „Гараш“.

Вкъщи Линда също приготвя храна без този алерген. Цялото семейство на Кирил Петков страда от глутенова непоносимост. Затова здравословното хранене е култ за фамилията на политика.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар