Андреа посърна: Кубрат уважи баща й, но не и нея! (още подробности)

Гласувайте за статията

Андреа близо до бившия си, но без да се съберат!

Кубрат Пулев и Андреа се събраха. Боксьорът уважи рождения ден на таткото на певицата Румен. Родителят на блондинката вдигна купон по случай 61 години от рождението си.

Андреа

Андреа и Кобрата заедно, но разделени

Партито бе в елитен столичен ресторант. На него присъстват семейството на певицата – майка й Михаела, брат й Йордан, част от най-близките приятели на таткото, както и няколко доверени хора на изпълнителката.

„Кубрат много уважава татко“, каза пред вестник „България Днес“ Андреа. „Те си останаха добри приятели. Това е причината да присъства на празника на баща ми“, довери още пред вестника изпълнителката на „Витамин“.

Андреа не пожела да коментира в какви отношения е с Кобрата. Двамата се разделиха преди повече от година. Певицата запечатва емблематични кадри от купона на родителя си в интернет. Блондинката сподели с феновете си видео с избрани моменти от празника на обичания си родител.

„Всеки ден за нашето семейство е празник. Обичаме те безкрайно много, татко“, казва по адрес на баща си Андреа.

Певицата коментира и наболялата за всички музикални артисти тема със затворените нощни заведения. Според Андреа е леко нечестно всички да могат дa работят, а само изпълнителите – не.

„Липсва ми да виждам феновете си. Липсва ми и сцената. Надявам се до зимата всичко да отшуми и отново да съм с почитателите си и да пея в пълни заведения“, добави още Андреа, която продължава да прави фурор в чужбина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар