Край: Гринго на Софи Маринова се събра с друга жена! (още подробности)

Софи Маринова и Гринго разделени официално
0

Софи Маринова беше изоставена от Гринго!

Мъжът на фолкпевицата Софи Маринова – Тодор Давидов, по-известен като Гринго, я смени с перничанка. Връзката между двамата започнала преди месец, но към момента самата Софи Маринова не е обявила официално раздялата си с Давидов.

Софи Маринова
Софи Маринова и Гринго разделени официално

Според запознати новата любов на Гринго била дама без сериозна професия, но с две деца от първия си брак. Забивката между нея и Давидов станала след поредния скандал между него и Софи, който отново завърши пагубно за изпълнителката – със счупена за 3-ти път ръка.

Припомняме ви, че почти цяло лято Маринова бе по участията си с гипс, пише вестник „Телеграф“. Това не е първият скандал между двамата, който завършва с побой.

За първи път Софка се появи със счупена ръка през 2019-а, 5 месеца след пищната сватба, която двамата с Гринго вдигнаха. Тогава изпълнителката заяви, че мъжът й системно й посягал и двамата се разведоха по взаимно съгласия в съда в Етрополе.

Няколко месеца по-късно Софи прости на любимия си и двамата отново заживяха заедно. Сега обаче по всичко личи, че обратен път назад няма и докато Гринго е намерил утеха в прегръдките на друга жена, то Маринова замина да забрави провала си в любовта на Малдивите.

Там тя е в компанията на сина си Лоренцо и на колегите си Преслава и Константин. От видеата и снимките, публикувани в социалните мрежи, си личи, че Софи си прекарва изключително добре и е въпрос на време да забрави Гринго.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.