Ето го домът на Нина Добрев в Los Angeles (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Проговорила пестеливата страна в нея

Холивудската актриса с български корени Нина Добрев, показа дома си в Лос Анджелис.

Тя отвори вратите му за списание „Architectural Digest“.

32-годишната Нина Добрев никога не е крила произхода си. Дори напротив – в интервюто за престижното списание, тя акцентира именно на него.
„Преди казвах, че живея по самолетите, защото непрекъснато пътувах за работа и удоволствие. Заради пандемията обаче за първи път останах вкъщи за по-дълъг период от време“, разказва Нина.

Нина Добрев

Проговорила пестеливата страна в нея

Подобно на повечето хора по света, започва да ремонтира къщата си. Първото нещо, което прави, е да пребоядиса дома си отвън.

„Може би проговори пестеливата страна в мен или българското момиче от Източна Европа, но си казах: Не искам да давам куп пари на хора, които да дойдат и боядисат това, докато самата аз умирам от скука“, разказва с усмивка Нина Добрев.

Нина Добрев

И докато за екстериора сама купува боята, четките и се заема с пребоядисването, то за интериора си наема дизайнер. Не само за смяна на цветовете, но и за основно преобразяване на кухнята и лек „фейслифтинг“ на останалата част от къщата, както казва самата тя.

Нина Добрев

От списанието подчертават, че именно европейските корени на Нина се личат в интериора на дома й, пише изданието „Ева“, цитирано от pik.bg.

Нина Добрев

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар