Във „Фермата“ замириса на любов

0

Виктор изглежда забрави за приятелката си

Във „Фермата“ вече замириса на любов, така че по всичко личи, че най-интересното тепърва предстои.

Строителят Виктор хлътна до уши по красавицата Цвети. За никого не е тайна, че чепеларецът че има любовна връзка с момиче от родния му град. Неотдавна той сподели пред съфермерите си, че възнамерява да сключи брак след излизането си от стопанството.

"Фермата"
Виктор изглежда забрави за приятелката си

Това, което бе най-интересното в случая е фактът, че той очевидно не е влюбен в девойката. Според съфермерите му, не е изключено прибързаният брак да е заради натиск от страна на родителите или близките му.

Виктор дори заяви, че не вярва в любовта и не тя е в основата на една връзка. Живка обаче му се противопостави. Тя е категорична, че именно любовта е в основата на всяка една връзка и ако тя липсва, то връзката стъпва на гнило. Самата тя призна, че не може да си представи живота без съпруга си.

„Направо не издържам! Цвети е много чаровна и кокетна. Невинната й непохватност така сексапилно се вписва в стопанството“, разнежи се Виктор, който явно забрави за приятелката си навън.
„Олеле, ти си влюбен!“, разконспирира го бизнесменът Пламен.

В последните дни Виктор постоянно прави комплименти на Цвети и опитва да се усамоти с нея. Очарователната брюнетка също не е безразлична към него. В понеделник вечер тя се сгуши в прегръдките му. В микрофоните, които участниците във „Фермата“ са длъжни да носят, ясно се чу учестено сърцебиене, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.