Хороскоп за 6 октомври, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Тревожите се за дреболии. Притеснени сте от това, че няма контрол върху събитията и не можете да им повлияете. Това затруднява фокусирането върху тези въпроси, чийто успешен резултат зависи само от вас. За щастие наблизо има човек, който ще ви каже правилните насоки.

СКОРПИОН

Страхотен ден за запознанство или среща с човек, на когото бихте искали да се харесате. Единственото нещо, което трябва да избягвате, е смесването на романтични и бизнес интереси. Със сигурност ще останете разочаровани. Парични постъпления ще ви дадат възможност да изненадате близките си.

СТРЕЛЕЦ

Много добри идеи се появяват рано сутринта. Със сигурност няма да е възможно да ги приложите незабавно, но ще имате достатъчно време да ги обмислите и обсъдите. Следобедът е добър за комуникация. Може да говорите за важни неща и да намерите решения на въпроси, предизвиквали разногласия.

КОЗИРОГ

Каквото и да се случи днес, вие трябва да запазвате спокойствие, да взимате информирани решения и да не се поддавате на провокации. Денят е подходящ за разговори за работа, обсъждане на професионални планове. Вечерта е времето за важни дискусии. Може би ще чуете думи, които сте чакали доста време.

ВОДОЛЕЙ

Страхотен ден за справяне с всякакви финансови проблеми. Ще има шанс да направите добри покупки и да сключите сделки, които ще ви донесат печалба. Ще успеете да решите важни работни въпроси и да поемате трудни задачи. Бързо ще се ориентирате в неприятни ситуации и ще знаете как да действате.

РИБИ

Опитайте се да не се притеснявате, дори ако нещо се обърка. Този ден може да ви донесе неприятни изненади, но ще са дребни, поради което не си струва да се разстройвате или да се тревожите. Във важните неща имате късмет. Днес подкрепата на вашите близки ще бъде особено важна за вас.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар