Хороскоп за 6 октомври, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ОВЕН

Вие сте искрени и приятелски настроени, което прави добро впечатление на мнозина. Днес ще имате повече неща за вършене, но ще получите солидна подкрепа. Въпреки че не всичко ще се получава според плана, вие ще успеете да се справите. Денят е чудесен за среща с приятел.

ТЕЛЕЦ

Забързан, натоварен и много непредсказуем ден. Често ще трябва да решавате няколко проблема наведнъж и в същото време се справяте със сложни задачи, които са били извън силите на другите, както и да поправяте чужди грешки. За сметка на това, денят е щастлив от финансова гледна точка.

БЛИЗНАЦИ

Страхотен ден за обсъждане на важни въпроси в неформална обстановка. Идеите ще хвърчат една след друга, а и подкрепа няма да ви липсва. Ще имате възможност да получите полезна информация. Препоръчително е да не я споделяте. Днес привличате повече внимание към себе си и се наслаждавате от това.

РАК

Внимавайте с парите. Днес сте склонни да бъдете по-лекомислени от обикновено и може да похарчите значителна сума, без да необходимо. Преди да правите големи покупки, консултирайте се с хора, на чието мнение и вкус имате доверие. Успехът в работата се оказва по-лесен, отколкото очаквахте.

ЛЪВ

Вие сте толкова уверени в способностите си, че дори поемате онова, което всички останали смятат за невъзможно. И за изненада на другите постигате желания резултат и то доста бързо. Не е само късмет. Правилно оценявате ситуацията и бързо разбирате как е най-добре да действате.

ДЕВА

Вие сте толкова уверени, че може да убедите всеки в своята теза. Не би било излишно, от време навреме, да се вслушате в мнението на тези, които не са съгласни с вас. Такива хора понякога дават страхотни съвети и посочват неща, които не сте забелязали преди. Денят е добър от бизнес гледна точка.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар