Меган Маркъл с нов план за милиони (Херцогинята пуска своя козметична линия?)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл с нов план за милиони

Меган Маркъл има нов план за милиони. Херцогинята на Съсекс прави всичко възможно, за да осребри популярността си. Според слуховете, най-новото й начинание е собствена козметична линия. И дори се предполага, че е подписала договор за няколкостотин милиона долара с компанията Guthy-Renker.

Преди дни тя е забелязана заедно с Хари да напуска имението на собственика Бил Гъти на няколко пъти тази година – през февруари и март също. Освен това частен самолет на компанията отвежда двойката до различни места, включително ги прибира след турнето им в Ню Йорк.

Интересна подробност е, че Хари и Меган са били в имението, когато са дали интервюто за Опра Уинфри. Смята се, че именно този дом са използвали, за да дадат гласност на недоволството си, пише „Дейли мейл“.

Меган и Хари засега пазят пълно мълчание, но нищо чудно Меган да гушне още някой милион от новото си начинание. Към днешна дата се смята, че двойката е гушнала минимум четвърт милиард долара покрай множеството си инициативи.

Още преди да реши да напусне кралското семейство, Меган се включи в проект на Дисни. Тя отказа хонорара си, който обаче се смята, че е в размер на няколкостотин хиляди долара, за да го дари за благотворителност.

След това с Хари подписаха сделка за над 100 милиона долара с компанията „Нетфликс“. Отделно, най-различни компании им плащат по няколко милиона долара, за да са говорители на различни събития. Хари получи още 14 милиона за подкастовете си, а отделно и фондацията им „Арчиуел“ вече генерира приходи на стойност няколко десетки милиона долара.

Меган Маркъл стартира собствена козметична линия? сн.AP/Instagram

Меган Маркъл стартира собствена козметична линия? сн.AP/Instagram

В комбинация с литературните проекти на Меган, биографията на Хари и новата козметична компания, двойката вероятно се справя успешно с парите. И са осребрили наистина добре популярността си, събирайки над 250 милиона долара. Доста „скромно“ състояние за бедни кралски особи, избрали живот в „нищета“, далеч от кралския двор.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар