Започна се: Водещ се подиграва на Петканови за носовете им

Гласувайте за статията

Петканови решиха да оперират носовете си по едно и също време

След като Дани и Алекс Петканови обявиха, че са си направили ринопластика, не закъсняха и подигравките по техен адрес. Водещият Митко Павлов си направи сам „операция“ носа, узна HotArena.

Той сподели своя снимка с лепенка на носа и написа: „За да съм в тренда и да не пропусна да си направя нос а ла Майкъл Джаксън“.

По всичко личи, че той се подиграва на инфлуенсърите Алекс и Дани Петканови. Двамата решиха да си оперират семейно носовете и се довериха на виден турски хирург. Те решиха да последват примера на куп фолк певици, които след ринопластиката е трудно да бъдат различени дори от феновете си, пише Хотарена, позовавайки се на „България днес“.

Само преди дни Петканови споделиха свои снимки след ринопластиката, с което стана ясно, че това е причината за отсъствието им от социалните мрежи. Това доказа, че слуховете за евентуалната втора бременност на Алекс, нямат нищо общо с действителността.

Моделката сподели, че решението им обмислено и двамата са правили проучване повече от 1 година, докато се решат на важната стъпка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар