Хороскоп за 5 октомври, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Утрото може да е тежко – стари проблеми и нерешени задачи ще напомнят за себе си. Позитивните тенденции бавно ще нарастват, а до обед вече всичко ще е наред. Постарайте се да използвате този период и подхванете важни дела. Водете преговори или смело решавайте финансови въпроси.

СКОРПИОН

Сложен ден. Съхранете самообладание и не се поддавайте на провокации. Ако не сте уверени в силите си, обръщайте се за подкрепа само към тези близки, на които имате безгранично доверие. Важно е да сте внимателни във финансовите дела. Ако дадете пари назаем, бъдете готови за това, че няма да ги върнат навреме.

СТРЕЛЕЦ 

Възможни са малки неприятности и досадни случки, заради които ще трябва да промените плановете си и да отлагате задачи и срещи. Ще ви трябват немалко усилия, за да съхраните добрите отношения с околните. Не приемайте прекалено лично битовите проблеми и не бързайте с покупките.

КОЗИРОГ

Благоприятен ден за задачи, изискващи творчески и нестандартен подход. Ако се наложи да се занимавате само с рутинни задачи, бързо ще се уморите и ще започнете да скучаете. Възможни са приятни запознанства и срещи с хора, които в бъдеще ще се окажат доста полезни.

ВОДОЛЕЙ 

Днес очаквайте трудности там, където сте мислели, че не може да има проблеми. Не бъдете нервни, всичко ще се уреди бързо, ако сте последователни в своите действия и изказвания. Ще имате нови идеи, а и вдъхновение няма да ви липсва. Може да започнете сложни и уморителни задачи.

РИБИ

Добър ден за отговорна работа и решаване на важни въпроси. Сериозните дела не ви се струват уморителни и скучни. Ще успеете да се съсредоточите и да отсеете всичко излишно. Познати с удоволствие ще ви помагат. Имате възможност да подобрите финансовото си положение.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар