Хороскоп за 5 октомври, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днес бъдете особено внимателни. Очаквайте някои събития, които могат да променят планове ви. Не бързайте с решенията, особено ако става въпрос за пари или ценно имущество. Ще ви очакват приятни запознанства и срещи. Интуицията ще ви подскаже, с кои от събеседниците си да сте по-откровени.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще е напрегнато. Вълнувате се за глупости и ще попадате в ситуации, в които трудно ще се справяте с чувствата си. Ще получите нужната ви подкрепа, за да се почувствате по-уверени. Втората половина на деня ще е по-спокойна – може да завършите неща, започнати по-рано.

БЛИЗНАЦИ

Днес не всичко ще става лесно, но вие ще сте настойчиви и няма да се отказвате от замисленото. Усилията ви няма да са напразни, ако проявите и изобретателност. Ще постигнете добри резултати и ще бъдете удовлетворени. Привечер имате шанс да оправите някои семейни неразбории.

РАК

Отличен ден. Вие добре знаете какво искате и не си губите времето напразно. Опитът също ще ви помага. Не са изключени парични приходи, при това значителни. Денят е подходящ за пазаруване. Избирайте действително полезни вещи и неща, които ще радват и вас, и вашите близки.

ЛЪВ

Днес не бързайте. Изводите, решенията и действията ги премисляйте много внимателно. Ситуацията е доста сложна. Трудно ще бъде правилно да оцените фактите. Дайте си повече време. Скоро ще получите информация, която ще ви бъде много полезна и ще ви покаже правилната посока.

ДЕВА

Днес е важно да съхраните спокойствието си. Само така ще може да се справите с трудностите и да преодолеете успешно препятствията. Внимавайте в отношенията с хората около вас – важно е да избегнете открит конфликт. Бъдете нащрек с новите познати. Изпитвате симпатии към хора, които не заслужават това.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар