Разкриха докъде води тайният проход в двореца на Елизабет Втора

Гласувайте за статията

Там мартинито струва 17 паунда

В двореца на британската кралица Елизабет Втора има таен проход.

Роднина на Елизабет Втора разкри докъде води той. Оказва се, че през него може да се стигне до разкошен бар на съседната улица, пише „Daily Mail“.

Елизабет Втора

Там мартинито струва 17 паунда

Мъжът на принцеса Юджини – Джак Бруксбанк, разказа пред редактора на изданието за тунел между двореца Сейнт Джеймс в Лондон и близкия 5-звезден хотел Dukesу.
През него членовете на кралската фамилия могат незабелязано да достигнат до едноименния бар, където мартинито струва 17 паунда.

Любовта на кралица Елизабет Втора към тайните проходи е добре известна.
През 2015 г. ITV намери зад едно от огледалата в Бъкингамския дворец тайна врата към личните покои на Нейно Величество.

Дворецът Сейнт Джеймс е построен през XVI век по поръчка на крал Хенри VIII. Той дълго време е бил една от основните кралски резиденции в столицата. Губи значението си след преместването на кралица Виктория в Бъкингамския дворец през първата половина на XIX век, пише blitz.bg.

Елизабет Втора бе придружена от принц Чарлз и съпругата му Камила Паркър-Боулс на тържествената церемония за новата сесия на шотландския парламент преди няколко дни. Тя бе приветствана от първия министър на Шотландия Никола Стърджън.

За първи път кралицата участва в церемонията по откриването на работата на парламента в Единбург, без до нея да е съпругът й принц Филип, който почина тази година на 99 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар