Меган Маркъл се обляла в сълзи заради…

Гласувайте за статията

Тя била един от милионите зрители на погребението на Лейди Ди

Съпругата на принц Хари – Меган Маркъл се обляла в сълзи заради тъжната новина, разтърсила света.

Бившата актриса гледала погребението на принцеса Даяна, обляна в сълзи. Това разкрива близък до семейството.
Тийнейджърката била трогната от бележка, оставена от бъдещия й съпруг принц Хари в ковчега на майка му.

Меган Маркъл

Тя била един от милионите зрители на погребението на Лейди Ди

Бъдещата херцогиня на Съсекс гледала погребението на принцесата на народа по телевизията със свои приятелки. Меган Маркъл е била един от милионите зрители на един от най-тъжните моменти в новата история на Великобритания.

Моментът бил много тъжен за младата Меган, тъй като тя била страхотен фен на Лейди Ди. Интересувала се от живота й, следяла новините за нея, а сред любимите й книги била биографията – „Даяна. Нейната история от първо лице”.

Момичето обаче истински се разстроило, когато камерите предавали близък кадър от ковчега на принцесата на Уелс. Те показали букет бели цветя, а върху тях плик с надпис: „На мама”. Това била бележката, оставена от принц Хари за неговата майка.

В дните след смъртта на Даяна Спенсър през август 1997 г., Меган и приятелката и Сузи решили да отдадат почит към покойната принцеса.
Те гледали стари клипове от сватбата на Даяна и принц Чарлз. Те чели статии за живота й, дори събирали дрехи и играчки за бедните деца, вдъхновени от британската кралска особа.

Според близки до Меган Маркъл, тя била заинтригувана не само от стила на Даяна, но и от хуманитарните й дейности, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Меган Маркъл се обляла в сълзи заради…”

  1. наблюдател

    окт. 05. 2021

    Глупости и лицемерие. Ако наистина беше заинтересована, щеше да ди остане в двореца, а не да се прави на многострадална Геновева.

Добавете коментар