Лили Иванова използва връзките си, за да…

Лили Иванова използва връзките си, за да…
4 (80%) 1 vote

Като държавен служител тя получава добра заплата и бонуси

Примата на българската естрада Лили Иванова вкара връзките си в действие.

Тя за пореден път доказа, че не е обърнала гръб на семейството си.

Лили Иванова

Радмила получава много добра заплата и бонуси

Напук на слуховете, че води вражда с по-голямата си сестра Магда и нейните две дъщери, всъщност помежду им царял мир.
Благодарение на уважението, с което Лили Иванова се ползва навсякъде у нас, че и в чужбина, успяла да уреди една от двете си племенници на сладък пост към здравното министерство. Радмила вече била назначена за младши експерт в столичната РЗИ, която е под шапката на Министерството на здравеопазването.

Като държавен служител тя получава добра заплата и бонуси, за да води охолен начин на живот. Всъщност въпросната дама е една от потенциалните наследници на богатството на певицата милионерка. Още преди години стана ясно, че Лили е подготвила своето завещание и е разпределила спестяванията, имотите и правата върху творчеството си между роднините.

И двете й племенници някой ден щели да получат пай от имането й, но особени пристрастия вечната Амбър имала към Радмила и нейния син Иван. Момченцето, което вече е в тинейджърска възраст, от съвсем малко правело дарове на своята баба Лили.

Той редовно й подарявал саморъчно направени картини и сувенири, които поласканата естрадна звезда показвала пред последователите и феновете си в социалните мрежи. Преди години пък ловка камера успя да заснеме, че примата е сложила снимка на момченцето на екрана на телефона си. Милият жест бе заснет по време на неин грандиозен концерт в Русия.

Другата племенница на Лили – Мария, също има две деца, които се падат внучета на звезда №1 в естрадата.
Вероятно и те ще получат щедър дял от нейното богатство. Известната със суровия си характер певица обаче дори не харизала на Мария гарсониерата си в родния й град Кубрат, макар да притежава апартаменти за стотици хиляди в София и Варна. Преди години двете сключиха договор и Мария плати на леля си сумата, която поискала, за да припише жилището на нейно име, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар