Хороскоп за 4 октомври, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Знаете какво искате и сте готови да работите усилено, за да постигнете целите си. Хората около вас знаят на какво сте способни и често ви предлагат нещо интересно и необичайно. Внимавайте с парите, защото няма да получите средствата, които чакате. Отделете време за преосмисляне на плановете си.

СКОРПИОН

Добър ден за обсъждане на важни въпроси и за дела, в които има много трудности. Ще намирате правилните думи и солидни аргументи, благодарение на които нещата ще се движат напред. Хората, които преди това са имали съмнения относно вашите знания и опит, ще разберат, че са сгрешили.

СТРЕЛЕЦ

Не е лесно да съберете мислите си. Понякога е трудно се избере най-важното. Тук съветите на човек, на когото имате доверие, ще ви бъдат полезни. Добре е да планирате пътувания за този ден. Далеч от дома са възможни интересни запознанства и срещи с хора, които могат да играят важна роля в живота ви.

КОЗИРОГ

Ден на страхотни идеи и истински прозрения. Днес имате възможност да откриете нещо важно и да погледнете познатите неща по нов начин. Някои от вас ще имат напълно нови цели, за които са готови да положат огромни усилия, за да ги постигнат. Благоприятен ден за бизнес преговори.

ВОДОЛЕЙ

Денят е идеален за почивка и повече време с любимите хора. Проблемите обаче изискват внимание. Трябва да положите необходимите усилия и да се съсредоточите върху тях. Започнете с най-важните неща и се опитайте да не се разсейвате. Приятели ще помагат често.

РИБИ

Страхотен ден за бизнес срещи. Интуицията ви е необичайно остра днес. Нейните съвети са особено точни, когато става въпрос за пари. Едва ли днес ще започнете да ги харчите за дреболии, но със сигурност ще се възползвате от възможността да направите печеливша инвестиция.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар