Дони разкри истината за плашещия си външен вид

Гласувайте за статията

Той побърза да успокои феновете си

Външният вид на Дони е бил тема на обсъждане неведнъж.

Очевидно е, че той отслабна плашещо и мнозина се опасяваха, че ударното смъкване на килограми е свързано с някакъв здравословен проблем.

Дони

Той побърза да успокои феновете си

Но ето, че сега певецът сам призна причината да свали рекордните 44 кг, пише „Уикенд“.
По време на гостуването си в „Преди обед“ преди време двамата с Нети коментираха драстичното му отслабване, породило слухове за здравословното му състояние.

„Чувствам се много добре, свалих 44 кг, почти половината от теглото си“, разкри Дони, който към днешна дата тежи едва 50 кг.
Въпреки че е слаб като вейка, той продължавал да линее, а в лице е заприличал на старец.

Дони обаче успокои феновете си, че не е болен.
Причината за драстичното му отслабване не е здравословен проблем, както мнозина си мислели, а увлечението му по източните учения и практики.
Заради манията си по йогизма певецът си е наложил специален хранителен режим, основан изцяло на суровоядство.

Сега той се храни предимно с необработени плодове и зеленчуци. Много рядко – веднъж в седмицата си позволявал някой зеленчук, обработен на пара. Уви, вместо да го подмлади, манията му видимо го е състарила.

„Според мен болни са хората с наднормено тегло. Никога не съм се чувствал по-добре. Пълен съм с енергия, бодър съм, не се задъхвам. Показателите ми са като на 20-годишен младеж, дори лекарите са изненадани колко добре са ми органите“, отсича Дони, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар