Хороскоп за 3 октомври, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

Везни

Не позволявайте на негативните емоции да завладеят ума ви. Важно е да правите това, което ви харесва. Добър ден за релакс. Този уикенд е много добро време да се отпуснете и да подобрите малко здравето си.

Скорпион

Днес изпитвате силно чувство на съмнение. Това може да ви накара да видите някои ситуации в нова светлина и да поставите под въпрос индивиди, на които сте се доверявали почти сляпо в миналото и които със сигурност не го заслужават.

Стрелец

В личния ви живот честните разговори с партньора ви потенциално биха ви позволили да изясните редица спорни точки във връзката си. Спрете да отлагате това! Опитайте се да контролирате нрава си и да останете позитивни.

Козирог

Умората, която изпитвате напоследък, означава, че е време да си починете, да направите някои толкова необходими промени в начина си на живот и да изясните приоритетите си. Животът ви показва всички признаци за преминаване към нещо по-добро.

Водолей

Не губете нито един момент, за да продължите напред с плановете си, за да можете да се възползвате максимално от това, което вашите щастливи звезди ви подготвят. Възползвайте се максимално от красивите вибрации на този ден, за да се забавлявате приятно с половинката си.

Риби 

Би било добре да бъдете малко по-предпазливи към другите и да не разкривате всичко за себе си изцяло, защото винаги има такива, които биха се възползвали от това. Възползвайте се от всяка възможност за радост, която ви попадне.

Хороскоп за първите 6 зодиакални знака може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар