Хороскоп за 3 октомври, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

Овен 

Не забравяйте, че пътят на компромиса ще даде резултати по-бързо. Днес вашият чар и магнетично влияние върху другите ще се увеличат изключително много. Звездите предполагат нови запознанства.

Телец

Не забравяйте, че прекалено много сън е също толкова лошо, колкото и да не спите достатъчно. Въпреки почивния ден, не бива да избягвате домакинските задължения, дори и да не се чувствате добре. Но намерете време и за себе си или излезте на разходка.

Близнаци

Вземането на навременни предпазни мерки може да ви помогне да избегнете коварна настинка. Опитайте се да свършите малко от изоставащите си домакински задължения. Ако отдавна сте загубили контакт с някой, когото познавате, тогава сега ще можете да възстановите отношения.

Рак 

Дори звездите не се ангажират да предскажат какво ще се случи във връзката ви с любимия човек. Най-добре е да помислите предварително за стратегията си за отношенията. Може би трябва да отидете някъде да се развличате, да си прекарате приятно.

Лъв 

Първата половина на деня може да донесе неприятна изненада. Най-добре е да посветите времето си на обичайните дейности, без които никой не може – например домакинска работа. Някои ситуации започват да се изясняват.

Дева

Започнете деня, като се заемете с всяка недовършена работа у дома, за да можете да продължите безпрепятствено с плановете си. Що се отнася до любовта, това е ден, в който да се отпуснете и да се насладите на красиви моменти с другата си половина.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар