Иван Христов направи Слави Трифонов и екипа му на пух и прах

Определи Слави и екипа му като „селяни“
0

Определи него и екипа му като „селяни“

Един от продуцентите на Фермата – Иван Христов, направи Слави Трифонов и екипа му на пух и прах.

Като продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов днес владеят голяма част от телевизионния ефир. В професионалния им път обаче има момент, в който не са били на челните позиции заради настоящия лидер на ИТН – Слави Трифонов.

Иван Христов
Определи Слави и екипа му като „селяни“

В онлайн разговор с Тото от „СкандаУ“ за „Ютюб“ канала му, Иван Христов призна превъзходството на конкуренцията, но с едно наум.
Преди години Иван и Андрей водеха токшоу по Нова тв.

„Нова хем ни повярва и ни държа дълго време, хем бяхме програмирани недостатъчно умно. Трябваше да се изпънем срещу Слави Трифонов, защото са най-добрите – безспорно, имат най-много фенове – безспорно, най-много опит – безспорно, най-добър екип – безспорно, но на селяни, брато. А ние нямахме толкова опит и екип, имахме по-малка аудитория която ще се изкефи на алтернативата. Телевизията тогава ни сложи в 22 ч., половин час преди Слави с идеята, да го „закачим“.

Но тогава пък Би Ти Ви имаха уникално силни новини в 22 ч. и дефакто ние никога не се изправихме срещу шоуто на Слави. Нашето предаване беше с доста по-лош рейтинг от на Слави, това е самият факт. Бързо загубихме увереност, защото тръгнахме от високо, че много бързо ще станем много добри, пък видяхме, че е страшно трудно. Нужни са професионализъм, опит и рутина“, сподели Иван Христов.

Той разказа и драматични истории за фалита на спонсорираната от Цветан Василев ТВ7.
„С Андрей се върнахме милион и половина назад от авантюрата с тази телевизия, просто скочихме и загубихме много пари. Наложи се да се разплащаме с десетки хора от джоба си с Андрей, но изчистихме всичко, колкото и да беше тежко“, заключи Иван Христов, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.