Не е за вярване на какво се подлага Гала Преглеждания: 4963

Гала
0
1.7/5 - (3 votes)

Изглежда е готова на всичко, за да запази младостта си

Едва ли бихте завидели на Гала, след като разберете на какво се подлага.

За никого не е тайна, че тв водещата е експерт по съхраняване на младостта и предотвратяване процесите на стареене.

Телевизионерката посвещава голяма част от извънработното си време на проучвания в сферата на подмладяването. Тя се запалва по това още преди години по време на гостуванията на различни специалисти в „На кафе“.

Гала
Изглежда е готова на всичко, за да запази младостта си

Гала неведнъж е подчертавала, че е против изкуствените методи за подмладяване – филъри, инжекции с хиалуронова киселина, ботокс, лифтинги и други оперативни интервенции.
Тя е поддържничка на масажите и грижата за лицето.

Последната й мания е да бори дълбоките бръчки, като гневната, която се намира между двете очи и при 54-годишната плевенчанка е силно изразена. Методът се осъществява с тиксо, пише „Ние жените“.

Не става дума обаче за какво да е тиксо, а специализирани лепенки, които се наричат тейпинг. Техниката за лепене на тиксо на лицето произхожда от Русия и се разпространява първо в Южна Корея, а след това и Европа, където набира все повече популярност. Тя се основава на прилагането на еластични пластири, които със своя стягащ ефект, спомагат за подобряване на кръвообращението на лицето, а оттам и на външния му вид.

Еластичната лента се състои от множество малки вълни, които, поставени върху лицето, са в състояние леко да повдигнат кожата и да активират отново мускулите, които поради постурални грешки или стрес се свиват, създавайки малки бръчки. Следователно пластирите действат като вид естествен масаж, който е истински лек за отпускане на тъканите и противодействие на първите признаци на стареене.

Самата Гала го практикува в домашна обстановка сама и не ползва услугите на козметик или дерматолог. Факт е, че доста от тях вече работят с новата техника, превърнала се бързо в последен писък.
Тв водещата обяснява, че за да има видим ефект от терапията, е добре лепенките да се държат от 8 до 10 часа на лицето. Затова тя нощувала с тях и ги премахвала сутринта, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.