Майката на Роналдо не иска Джорджина за снаха (Вижте защо футболистът не вдига сватба)

Гласувайте за статията

Моделката и Кристиано са заедно от 5 г, но нямат сключен брак

Кристиано Роналдо, заедно с Джорджина Родригес, отглежда четири деца. Тримата наследници на футболиста се появиха от сурогатни майки, а Родригес му подари дъщеря Алана Мартина. Вси още обаче футболистът , не бърза да отведе любимата си до олтара.

Снимка: Инстаграм

Очевидно нещо, а може би дори някой, пречи на двойката най -накрая да узакони връзката си. Майката на Роналдо Мария Долорес дос Сантос Авейро не е във възторг от избора на любимия си син. Родителката смята, че на гърба на сина й Родригес възнамерява да подобри финансовото си положение. Наличието на внучка от Джорджина все още не е засилило вярата на Мария в искрените чувства модела.

Самият Кристиано винаги е казвал, че думата на майка му е най -важна за него. Той вече е успял да се превърне в легендарен футболист, а тази  шеметна кариера дължи единствено на майка си.

Футболистът дъжи кариерата си на майка си

И вероятно има какво да притеснява Мария Авейро. От няколко години Роналдо печели милиарди. Той не само е избран за най -високоплатения футболист, но и рекламни договори му носят купища пари.

Близък приятел на Роналдо обясни позицията на майката на футболиста. Тя съветва сина си да не се жени за настоящата си половинка, защото смята, че единственото нещо, което тази жена иска, е да се възползва финансово от ситуацията.

Въпреки това слуховете, според които Роналдо е предложил на любимата си брак, се разпространяват отдавна. На снимките на Джорджина сватбен пръстен проблясва на няколко пъти. Но за сватба няма нито дума, съобщава Куатро…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар