Хороскоп за 2 октомври, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Денят определено не е подходящ за вземане на решения, особено в движение или да правите голяма промяна в живота си. За да избегнете бъдещи неприятности е неоходимо да проявите предпазливост, особено в областта на бизнеса. Има за какво да говорите с близките си. Сега е момента.

СКОРПИОН

Яснотата в контактите е важна. Днес ще общувате със странни хора, чиито намерения не винаги ще са ви ясни. Някой ще се опитва да спечели симпатиите ви, като упорито ви прави изкусителни оферти. Не винаги е възможно бързо да формирате правилното впечатление за нови познати.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви късметлийски ден. Разбирате се еднакво добре както с нови познати, така и с тези, с които сте били в контакт от много години. Можете да обсъждате въпроси, свързани с работа в екип или сътрудничество. Няма да е трудно да постигнете споразумения. Денят е подходящ и за решаване на финансови проблеми.

КОЗИРОГ

Възможни са неприятни инциденти и напрегнати моменти в началото на деня. Това не е най-подходящият момент за обсъждане на сериозни въпроси. Ще ви бъде трудно да разбирате правилно събеседниците, а и те често ще тълкуват думите ви погрешно. Ако е възможно работете самостоятелно.

ВОДОЛЕЙ

Първата половина на деня ще бъде много благоприятна за решаване на проблеми. По-добре е да не отлагате нещата. Мобилизирайте се и ще успеете да намерите отговори на някои важни въпроси. Бъдете по-наблюдателни и не пренебрегвайте нищо. Може да възникант незначителни недоразумения.

РИБИ

В началото на деня може да има досадни недоразумения, които ще бъдат решени сравнително бързо. Останалата част от деня е благоприятна. Добри новини и някои важни открития, ще ви донесат спокойствиеЩе получите предложение, което ще приемете без много колебания.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар