Хороскоп за 2 октомври, събота – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Ако за този ден сте планирали нещо важно, бъдете търпеливи. Малко вероятно е желаният резултат да бъде постигнат бързо. Спокойствието и увереността ще ви донесат повече успехи.  Приятели ще ви предложат интересни неща, а интуицията ще ви подскаже, какъв отговор да дадете.

ТЕЛЕЦ

Страхотен ден, подходящ за важни въпроси, срещи и съдбоносни решения. Ще ви бъдат нужни само няколко минути, за да оцените правилно двусмислената ситуация и да разберете как да действате. Възможно са приятни изненади, включително финансови.

БЛИЗНАЦИ

Време е за нещо ново. Предполагате, че може да възникнат трудности по пътя към целта, но това изобщо не ви плаши. Напротив, за вас е интересно и предизвикателно да се преодоляват препятствия и да се решават проблеми, объркващи другите. Денят е подходящ и за заемане с финансови проблеми.

РАК

Денят може да се определи като добър. Първата половина ще бъде не само ползотворна, но и приятна. Ако нещо не се получи веднага, проявявате постоянство и ще постигнете желания резултат. Следобедът ще бъде по-труден, особено за тези, които имат планирани важни срещи.

ЛЪВ

Днес ще успеете да намерите отговори на въпроси, за които мислите напоследък. Това ще ви помогне да определите и бъдещите си планове. Някои от вас ще имат възможност да възстановят отношенията с делови партньори. Парични приходи ще ви донесат спокойствие.

ДЕВА

 Началото на деня ще е благоприятно. Може да се появят нови идеи, за реализирането на които е по-добре да почакате по-благоприятните обстоятелства. Втората половина на деня също ще бъде добра, макар и не толкова ползотворна. По-добре е да не планирате нищо важно за този момент.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар